Nádivka z trojího masa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Uzené a drůbeží maso uvařte každé zvlášť a nakrájejte na kostičky. Slaninu nakrájejte na malé kostičky a vyškvařte na pánvi. Kopřivy vyperte, spařte horkou vodou a jemně nasekejte, stejně tak nasekejte petrželku a pažitku.

Do větší mísy nasypte na kostičky nakrájené rohlíky, přidejte maso, slaninu, zelené natě, osolte, ochuťte muškátovým květem a pepřem. Vejce rozšlehejte s mlékem, přilijte do mísy, dobře promíchejte a nechte asi 15 minut stát.

Zapékací nádobu vytřete máslem a vysypte strouhankou, naplňte nádivkou, vložte do předehřáté trouby a pečte zvolna asi 30 - 40 minut. Podávejte se zeleninovým salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...