Novoroční konfitovaný uzený bok s čočkou

Seznam surovin

Maso:

Čočka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Uzený bok nakrájejte na kousky, vložte do nádoby, přidejte snítky rozmarýnu, oloupaný česnek, koření a zalijte rozehřátým sádlem. Pečte na 80 °C v horkovzdušné troubě asi 12 hodin (nejlépe přes noc).

2. Zeleninu nakrájejte na drobné kostičky. Hnědou čočku namočte na 2 hodiny, pak dejte vařit na 15 minut. Přidejte červenou čočku a zeleninu a vařte dalších 10 minut. Když je čočka měkká, slijte vodu, přidejte med, citronovou šťávu, osolte a opepřete. Posypte nasekanou petrželkou.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...