Krokety z vepřových ocásků Z VINOHRADSKÉHO PARLAMENTU

Seznam surovin

Na obalení:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso ze zadní části vepříka (tam, kde začíná ocásek) vložíme do hrnce společně s nožičkami a kolenem, přidáme cibuli, česnek a špetku soli. Pozvolna vaříme do úplného změknutí. Maso vyndáme a po vychladnutí rozebereme na malé kousky, které vložíme do nádoby s rovným dnem. Vývar zredukujeme, přilijeme k masu a dochutíme solí a špetkou černého pepře. Lehce promícháme a necháme přes noc v lednici. Druhý den maso nakrájíme na kostky, které obalíme v trojobalu, a smažíme dokřupava v rozpáleném oleji při teplotě 180 °C. Ke kroketě podáváme hořčicovou studenou omáčku z majonézy a marinovanou červenou cibuli.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...