Kapustový "špenát" s vepřovými kotletami

Seznam surovin

Na kapustový špenát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V kastrolu rozpustíme máslo, přidáme slaninu nakrájenou na nudličky a necháme ji rozpustit. Pak přidáme na plátky nakrájený česnek a rozinky a směs lehce orestujeme. Přidáme omytou kapustu nakrájenou na kousky, vše osolíme, opepříme a dále restujeme za stálého přelévání kapusty tukem vypečeným ze slaniny, dokud není kapusta měkká.

Vepřové kotlety na okrajích na několika místech nařízneme, lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na grilovací pánvi s rozehřátým olejem.

Kapustu rozdělíme na talíře a každou porci doplníme opečenou kotletou.

Poznámka k receptu

Přidejte do pánve spolu s rozinkami i několik nakládaných perlových cibulek.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...