Kotleta s rozmarýnem a česnekem
Seznam surovin
- vepřové maso 4 kusy (kotlety)
- česnek 3 stroužky
- rozmarýn 3 snítky
- vývar kuřecí 200 mililitrů
- cuketa 1 kus (menší)
- kuskus 400 gramů
- rajčata koktejlová 2 hrsti
- olej 5 lžic
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Kuskus dejte do mísy, osolte, zalijte dvojnásobným množstvím vroucí vody a mísu zakryjte potravinářskou fólií. Kotlety osolte, opepřete a opečte na 2 lžících oleje dozlatova. Udržujte je v teple.
2. Do pánve s výpekem dejte nadrobno nakrájený česnek, nasekaný rozmarýn krátce orestujte. Přidejte vývar a zredukujte tekutinu v pánvi na hustší šťávu.
3 Cuketu nakrájejte na kolečka, orestujte ji na troše oleje, osolte a vmíchejte ke kuskusu. Na stejné pánvi lehce opečte celá cherry rajčata. Kotlety podávejte přelité šťávou, s kuskusem a cherry rajčaty.
Načítám komentáře...