Kotlety s bylinkovým máslem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Bylinky nasekejte najemno a smíchejte se změklým máslem. Přidejte prolisovaný česnek, podle chuti osolte a důkladně promíchejte. Zabalte do potravinářské fólie, vytvarujte váleček a dejte ztuhnout do lednice.

2. Kotlety osolte a opepřete. Grilovací pánev potřete olejem a opečte na ní maso z obou stran dozlatova. Opravdu kvalitnímu masu, například z přeštických vepřů, postačí 2 - 3 minuty z každé strany. Každou kotletu podávejte s poctivým plátkem bylinkového másla.

Poznámka k receptu

Květuščino bylinkové máslo udělá parádu na kotletách, ale můžete je použít i na steak, pstruha nebo jinou rybu. A samozřejmě jen tak namazat na chleba nebo topinku. V jednoduchosti je nejen krása, ale i chuť.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...