Vepřové kotlety na hruškách
Seznam surovin
- vepřové kotlety 4 kusy
- vývar kuřecí 200 mililitrů
- dijónská hořčice 1 lžíce
- hruška 3 kusy
- cibule červená 1 kus
- rozmarýn
- šalvěj
- kmín 1 lžíce
- olej slunečnicový
- sůl
- pepř
Postup přípravy
1. Kotlety z obou stran osolte a opepřete a z obou stran je také opečte
v hluboké pánvi na slunečnicovém oleji – z každé strany cca 4 minuty. Poté je z pánve vyjměte.
2. Do pánve dejte na plátky pokrájené hrušky a nakrájenou cibuli. Ingredience orestujte, osolte a opepřete a přidejte bylinky a kmín.
3. Do směsi přidejte vývar smíchaný s hořčicí a nechte ho krátce provařit.
4. Poté do pánve opět vložte kotlety a nechte vše na mírném plamenu probublávat cca 5 minut.
Načítám komentáře...