Vepřové kotlety s celerovohruškovou remuládou

Seznam surovin

Na remuládu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V misce smícháme majonézu, hořčici, citronovou šťávu, trochu pepře a soli. Přidáme nastrouhaný celer s hruškou, promícháme a remuládu dáme stranou.

V míse smícháme strouhanku a rozmačkaný česnek. Kotlety osolíme, obalíme v mouce, pak v rozšlehaných vejcích a nakonec v česnekové strouhance.

Na pánvi rozpálíme olej s máslo, vložíme obalené kotlety a osmažíme je z obou stran. Pak je rozložíme do pekáče a vložíme ještě na 8 minut do trouby vyhřáté na 180 °C.

Kotlety rozdělíme na talíře a podáváme s připravenou remuládou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...