Vepřové maso s cibulí na víně

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso omyjte, osušte, osolte a opepřete. Cibuli nakrájejte na slabá kolečka a trochu osolte.

Maso vložte do sádlem vymazaného pekáče, obložte cibulí a přelijte rozehřátým sádlem. Pekáč vložte do trouby vyhřáté na 250 °C, teplotu stáhněte na 220 °C a maso upečte doměkka.

Podle potřeby ho během pečení podlévejte vodou. Nakonec přilijte víno a chvíli poduste. Podávejte s jakkoli upravenými bramborami.

Poznámka k receptu

Cibuli můžete zkombinovat a použít polovinu bílé a polovinu červené.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...