Vepřové plátky s fazolkami a cizrnou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a na oleji osmahneme z obou stran. Zmírníme teplotu, přidáme zbylý olej, nakrájený česnek, mírně podlijeme.

Vmícháme rajský protlak, necháme přejít varem, přidáme propláchnutou cizrnu a zmrzlé fazolky.

Přikryjeme pokličkou a po 5 minutách případně podlijeme, opepříme, případně podle chuti dosolíme.

Poznámka k receptu

Semena cizrny můžete vařit, smažit či pražit. Nechcete-li použít už předpřipravenou v plechovce, měli byste vědět, že se vaří dlouho, až 2 hodiny. Tepelnou úpravu můžete urychlit jejím namáčením (minimálně 4 hodiny) nebo naklíčením.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...