Středomořský šašlik s rozmarýnem I
Seznam surovin
- cuketa 225 gramů
- rajčata koktejlová 125 gramů
- rozmarýn 4 větvičky (velké)
- vepřové maso 600 gramů (krkovice bez kosti)
- pepř černý
- brambory 400 gramů
- máslo 125 gramů (česnekové)
Postup přípravy
Omyjeme cuketu, očistíme a nakrájíme na kolečka. Omyjeme a očistíme rajčata. Omyjeme a osušíme rozmarýn.
Omyjeme maso, osušíme a nakrájíme na kostky. Maso a zeleninu napichujeme na rozmarýn, případně předem vytvoříme otvory dřevěnou špejlí. Ochutíme pepřem. Špízy a brambory pečeme a otáčíme na horkém grilu 8-10 minut.
Špízy ke konci grilování potřeme ze všech stran česnekovým máslem. Podáváme s brambory
Načítám komentáře...