Nejlepší vepřové tacos, kořeněné černé fazole & zahradní salát s avokádem

Seznam surovin

Vepřové:

Fazole:

Salát:

K podávání:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso nakrájejte na 1cm kostičky a smažte je ve velké pánvi spolu s fenyklem, paprikou, se solí a s pepřem, pravidelně promíchávejte

2. Do střední pánve dejte 1 lžíci olivového oleje a římský kmín

3. Přidejte očištěnou a na plátky nakrájenou jarní cibulku, prolisujte neoloupané stroužky česneku, přidejte fazole i s nálevem a zlehka povařte

4. Chilli papričku a většinu horních lístků koriandru nakrájejte najemno, avokádo oloupejte a nakrájejte na kousky spolu s rajčetem

5. Promíchejte a všechno to navršte na tác, navrchu posypte nahrubo nastrouhaným nebo na malé hranolky nakrájeným jablkem

6. Chilli omáčku promíchejte s jogurtem, aby byl mramorovaný

7. Fazole promíchejte, rozmačkejte a okořeňte podle chuti

8. Salát zakapejte trochou sójové omáčky, olivovým olejem a limetovou šťávou, pak promíchejte

9. Z bůčku slijte přebytečný tuk a pak vše hned podávejte s hromádkou tacos a se všemi dalšími přísadami, posypané zbylými lístky koriandru

Poznámka k receptu

Bleskovku plnou typicky mexických chutí můžete podávat jako pohoštění nebo lehkou večeři.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...