Vepřové nudličky s jablkem
Seznam surovin
- vepřové maso 400 gramů (kýta)
- česnek 4 stroužky
- cibule 1 kus (velká)
- jablka 1 kus (větší)
- sójová omáčka 2 lžíce
- víno bílé 2 lžíce
- olej (na restování)
- sůl
- zelenina (na ozdobu)
Postup přípravy
Maso nakrájejte na plátky, lehce naklepejte a nakrájejte na nudličky. Nudličky osolte.
Cibuli a česnek drobně nasekejte a smíchejte s nudličkami masa. Zvlášť do misky nahrubo nastrouhejte jablko, přidejte k němu víno, olej a sójovou omáčku. Na oleji na pánvi orestujte nudličky masa
s cibulí a česnekem. Vmíchejte jablečnou směs a chvilku poduste.
Do misek rozdělte vařenou rýži, rozdělte masovou směs a ozdobte čerstvou zeleninou.
Načítám komentáře...