Chilli con carne s vepřovým masem I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibule nakrájejte najemno a stroužky česneku nasekejte nahrubo. V pánvi rozpalte olej na smažení a cibuli a česnek na něm orestujte doměkka. Přidejte chilli papričky, maso pokrájené na menší kousky, nakrájené papriky a smažte dalších 4–5 minut nebo dokud nechytnou barvu. Pak přisypejte fazole, vlijte vývar, přidejte protlak a přiveďte k varu. Nechejte na mírném plameni probublávat tak dlouho, dokud maso není hotové. Osolte a opepřete podle chuti a těsně před podáváním přidejte bylinky.

Poznámka k receptu

Podávejte s kukuřičnými tortillami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...