Mangoldový "špenát" s vepřovou panenkou

Seznam surovin

Na špenát:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nejdříve připravíme maso. Vepřovou panenku zbavíme blanek, osolíme ji, opepříme, potřeme olejem a necháme asi 30 minut odležet.

Na rozehřátou pánev nalijeme olej ze sušených rajčat, přidáme sušená rajčata a očištěný mangold nakrájený na velké kusy. Vše za stálého míchání rychle orestujeme, osolíme a opepříme.

Odleželé maso ze všech stran opečeme dozlatova na teflonové pánvi, zakryjeme pokličkou, odstavíme z ohně a necháme 5 minut stát.

Mangold s rajčaty rozdělíme na talíře, přidáme panenku nakrájenou na kolečka a přelijeme ji teplým máslem.

Poznámka k receptu

Přidejte k mangoldové směsi na pánvi ještě trošku strouhané pomerančové kůry pro chuť i vůni.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...