MEDAILONKY S HRÁŠKOVÝM KUSKUSEM

Seznam surovin

Kuskus:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do nádoby vhodné na mixování dejte česnek, bazalkové listy, citronovou šťávu, olivový olej a rozmixujte dohladka. Pár lžic můžete odložit stranou, směs se hodí k podávání. Do zbytku naložte osolené a opepřené medailonky či plátky krkovice a nechte odležet 2 hodiny.

2. Kuskus uvařte podle návodu, obvykle stačí zalít 1 díl kuskusu 2 díly vroucí vody a nechat nabobtnat. Česnek nakrájejte na plátky, cibuli na klínky. Ve větší pánvi rozpalte olej a cibuli a česnek orestujte. Přidejte hrášek a opékejte, dokud nezměkne, stačí 5 minut. Osolte a opepřete. Nakonec do pánve vmíchejte kuskus, nadrobený sýr a nasekaný tymián, podle potřeby zakápněte olejem a promíchejte.

3. Rozpalte grilovací pánev a opečte na ní maso z obou stran dozlatova. Podávejte přelité zbylou marinádou a s hráškovým kuskusem

Poznámka k receptu

Libové medailonky chutnají každému a jsou rychle hotové. Pokud ale máte doma zarytého milovníka prorostlých mas, naložte do marinády krkovici.

ODLEŽENÍ MASA 2 HODINY

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...