Medailonky z vepřové panenky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Vepřovou panenku (lze nahradit levnější vepřovou krkovičkou) osolíme a okořeníme steakovým kořením a grilujeme (opékáme na pánvi) z obou stran.

Vařené brambory ve slupce nakrájíme na plátky. Připravíme si smetanovou omáčku,ve které pak brambory promícháme: povaříme 30% smetanu, kterou osolíme, přidáme bylinky (petrželku čerstvou nebo sušenou), lístky parmazánu, promícháme a přímo do hrnce nastrouháme česnek. Mícháme do zhoustnutí, rozpuštění sýra. Vmícháme brambory a pak vše přemístíme do zapékací misky a dáme na 20 minut do trouby zapéct při 150 °C.

Na talíř umístíme porci dozlatova zapečených brambor ve smetaně a přes ně na plátky nakrájenou grilovanou panenku, ozdobíme rukolou.





Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...