Medailonky z vepřové panenky pečené v mandlové krustě

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Čerstvou vepřovou panenku osolíme, opepříme a obalíme v nasekaných mandličkách. Zprudka opečeme na pánvi ze všech stran na olivovém oleji. Vložíme do předehřáté trouby na 180 °C na 8
minut.

Potom přidáme máslo a vývar a počkáme, až se omáčka zredukuje.

Mezitím si na malé kousky nakrájíme bílé pečivo a přelijeme mlékem vyšlehaným se žloutky. Přidáme petrželku, čerstvý špenát a vše spojíme vyšlehaným sněhem.

Potom vložíme do vymaštěného pekáčku a pečeme na 180 °C asi 25 minut.

Brambory uvaříme, propasírujeme a vyšleháme s máslem a mlékem. Nakonec přidáme jarní cibulku.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...