Papilot s vepřovým masem a ananasem
Seznam surovin
- vepřové maso 8 plátků (panenka, nebo kýta)
- ananas 1 kus
- pepř černý (drcený)
- sůl
- olej olivový 1 lžíce
- kurkuma 1 lžička
- rukola 1 hrst
- sójová omáčka 1 lžíce (hustá, sladká)
Postup přípravy
Ananas okrájejte, nakrájejte na kolečka a vykrojte tuhý střed.
Maso lehce naklepejte, osolte a opepřete. Větší plát pevného alobalu potřete olejem, rozložte na něj střídavě medailonky a plátky ananasu, posypte kurkumou, jemně nasekanými lístky rukoly a zakápněte sójovou omáčkou.
Alobal pevně uzavřete, položte na plech, vložte do předehřáté trouby a při asi 180°C pečte asi 30 minut.
Podávejte s bramborami, rýží a pečivem.
Načítám komentáře...