Pidišpízy s hroznovým vínem
Seznam surovin
- hroznové víno 1 kus (bílé)
- hroznové víno 1 kus (červené)
- vepřové maso 600 gramů (panenka)
- sůl
- koření chilli
- vejce 1 kus
- mouka pšeničná hladká 1,5 lžíce
Postup přípravy
Omyjte a nechte okapat hrozen bílého a hrozen červeného vína.
Větší vepřovou panenku nakrájejte na kousky velikosti sousta, maso osolte, opepřete, ochuťte chilli kořením, smíchejte s rozšlehaným vajíčkem a 1- 2 lžícemi hladké mouky. Usmažte na oleji na pánvi nebo ve fritéze.
Usmažené kousky dejte na papírovou utěrku, aby se odsál přebytečný tuk. Hroznové víno a kousky masa napíchejte na malé špejličky.
Načítám komentáře...