VEPŘOVÁ PANENKA, KARAMELIZOVANÉ ŘEDKVIČKY
Seznam surovin
- vepřové maso 600 gramů (panenka)
- slanina anglická 200 gramů (na plátky)
- ředkvičky 300 gramů (mladé ředkvičky nebo karotky)
- máslo 100 gramů
- ocet Balsamico 4 lžíce
- koření 1 špetka (Gorilovací koření na krkovičku Vitana)
- medvědí česnek 1 špetka (Mědvědí česnek Vitana)
- pepř 1 špetka (Vitana mlýnek 4 pepře)
- sůl mořská 1 špetka (Vitana mlýnek Mořská sůl)
Postup přípravy
Panenku očistíme, okořeníme Gorilovacím kořením Vitana, obalíme slaninou a stáhneme pomocí alobalu do válečku. Grilujeme na grilu asi 20 minut (vnitřní teplota 65 °C), poté rozbalíme a zprudka opečeme.
Ředkvičky nakrájíme na plátky a necháme je zkaramelizovat v másle, balzamikovém octu a Medvědím česneku Vitana.
Načítám komentáře...