Pečený bůček na česneku
Seznam surovin
- vepřový bůček s kostí a kůží 1 kilogram
- cibule žlutá 1 kus
- cibule červená 1 kus
- mletý kmín 1 lžička
- paprika zauzená 1 lžička
- česnek 1 palička
- šalvěj 1 hrst
- olej olivový 60 mililitrů
- sůl
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 170 stupňů.
2. Bůček omyjte a pomažte olivovým olejem smíchaným s kořením.
3. Stroužky česneku vložte neoloupané na dno pekáčku, do kterého poté položíte bůček kůží dolů.
4. Pečte cca 2 a půl hodiny. Podávejte s šalvějí a čerstvým chlebem.
Poznámka k receptu
Dáváte-li, stejně jako my, přednost českému česneku, poradíme, kam pro něj! V Družstvu BRAMKO s.r.o. navíc seženete mnoho kvalitních čerstvých surovin, nejen voňavý česnek, který si vysloužil označení Klasa.
Načítám komentáře...