Pivovarský bůček

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bůček nakrájejte na plátky o tloušťce asi 1 cm. Lehce je naklepejte, osolte a opepřete.

Cibuli nakrájejte najemno a zpěňte na oleji. Přidejte k ní maso a z obou stran je opečte. Podlijte trochou piva a vody, přidejte prolisovaný česnek, koření a duste doměkka. Podle potřeby podlévejte
pivem.

Před koncem přípravy přidejte strouhanku a chvíli povařte. Maso rozdělte na talíře a přelijte vydušenou šťávou. Porce posypte nastrouhaným sýrem a nasekanou zelenou petrželkou a podávejte s bramborovým knedlíkem a zelným salátem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...