Rumboží žebírka

Seznam surovin

Žebírka:

Rumboží BBQ omáčka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Přísady na pastu a 2 lžičky soli promíchejte v misce. Žebírka osušte kuchyňským papírem, položte je na plech a celá potřete pastou. Zabalte do fólie a nechte v ledničce marinovat nejméně 6 hodin nebo lépe přes noc.

2. Až se budete chtít pustit do grilování, žebírka vyndejte z ledničky, otřepejte z nich přebytečnou pastu a nechte je dosáhnout pokojové teploty. Mezitím si připravte gril metodou půl na půl – potřebujete střední nepřímou teplotu. Do grilu dejte mimo uhlíky odkapávač. Gril přikryjte víkem a nechte ho rozehřát jako venkovní troubu – potřebujete teplotu okolo 180 °C.

3. Odtrhněte si kus extra silného alobalu zhruba na délku paže a žebírka do něj pevně zabalte. Balíček položte nad nepřímý žár, gril přiklopte

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...