Vepřový bůček s párky a pórkem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bůček nakrájejte na malé kostičky, dejte do misky, osolte, opepřete, posypte kmínem, zalijte citronovou šťávou a nechte alespoň hodinu odležet.

Pak maso vložte na olejem potřenou teflonovou pánev a opékejte za stálého míchání, dokud nezezlátne. Pokud se vyškvaří příliš tuku, slijte ho. K masu přidejte na kousky nakrájené párky a omytý a nakrájený pórek. Vše společně opečte, posypte paprikou, zalijte chilli omáčkou nebo sladkým kečupem a krátce prohřejte.

Podávejte s pečenými bramborami, bramborovou kaší nebo dušenou rýží.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...