Zabijačkový guláš I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Srdce i ledvinku překrojte a očistěte. Pak všechny vnitřnosti spolu s masem nakrájejte na kousky.

Slaninu pokrájejte na kostičky a cibule nadrobno. Na lžíci sádla zpěňte cibule, přidejte maso a vnitřnosti a lehce osmahněte. Posypejte paprikou a podlijte vodou nebo masovým vývarem. Opepřete, ochuťte částí utřeného česneku a duste.

V polovině dušení přidejte rozdrobenou střídku z krajíce chleba, podle chuti osolte a duste doměkka. Dochuťte pepřem a majoránkou.

Poznámka k receptu

Kdo má rád ostrá jídla, může si podle chuti přidat mletou pálivou papriku.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...