Divoká kachna na pomerančích a houbách

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Koření utlučte v hmoždíři. Kachnu osolte, potřete kořením, přendejte do pekáčku, podlijte pomerančovou šťávou a zvolna pečte doměkka, podle potřeby podlévejte.

Zeleninu očistěte a nakrájejte, z pomeranče vykrájejte dílky. Na oleji lehce opečte nakrájenou feferonku a cibulku, na nich poduste do změknutí mrkev, pak přidejte houby, med, jeřabiny, petrželku, osolte a
opepřete, ještě krátce poduste. Směs přidejte k naporcované kachně společně s jíškou a dílky pomeranče, krátce pečte v troubě.

Podávejte s těstovinami, noky nebo rýží.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...