Zvěřinové salmy

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso nakrájejte na malé, tenké plátky, lehce je naklepejte, osolte, polijte citronovou šťávou a nechte je v chladu několik hodin rozležet.

Na oleji opečte maso zprudka z obou stran, vyndejte ho, podle potřeby přidejte olej, na kostičky nakrájenou slaninu a nechte zpěnit. Přidejte jemně nakrájenou cibuli, česnek a mrkev, opékejte, až cibule zesklovatí. Maso vložte zpět, přidejte bobkový list, pepř, nové koření a zalijte vínem. Zvolna duste doměkka.

Šťávu přeceďte, propasírujte, nebo rozmixujte, vložte do ní z másla a mouky udělanou kuličku, kapary, cibulky, promíchejte, přidejte maso, plátky citronu a krátce prohřejte.

Podávejte s opečenými či jinak upravenými brambory, noky nebo knedlíky.

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...