Brusinkový likér

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do uzavíratelné nádoby se širokým hrdlem vlijte brusinkový džus a vodku. Přidejte všechno koření, kůru a šťávu z pomerančů, brusinky a promíchejte. Likér uložte na chladnější, temné místo a nechte alespoň 2 týdny odležet, občas nádobou zatřeste.

2. Rozleželý likér přeceďte. Brusinky nasáklé alkoholem můžete buď sníst (jsou skvělé), nebo je vrátit do likéru, rozmixovat a tekutinu znovu přecedit. Krásně tím zvýrazníte brusinkovou chuť nápoje.

Poznámka k receptu

  • Kořeněný likér je jako stvořený pro sváteční dny a setkávání s přáteli. Alkohol můžete podle chuti přidat nebo ubrat, místo vodky se hodí i bílý rum.
  • Na odležení 2 týdny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...