Granita di caffé podle Jessicy Parker

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V horkém espressu rozpustíme vanilkový cukr, 1 lžičku kakaa a přimícháme lžíci Sambuca.

Espresso necháme vychladnout. Připravíme si kovovou misku, která se nám vejde do mrazáku. Vlijeme espresso a dáme asi na 4 hodiny do mrazáku. Každou hodinu důkladně promícháme.

Jahody omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Cukr a zbytek kakaa smícháme a kousky ovoce v něm obalíme. Sorbet rozšťoucháme vidličkou na kousky a naplníme do skleniček či mističek. Navrch položíme jahody a ihned podáváme.

Poznámka k receptu

Sambuca je sladký italský anýzový likér.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...