KOŘENĚNÝ RUM

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Koření vsypte do rumu. Chcete-li rum skladovat v originální lahvi, je lepší infúzovat v jiné nádobě, koření totiž nabobtná a úzkým hrdlem byste ho obtížně dostávali ven. Pokud máte na skladování připravenou nějakou parádní lahev, bez obav koření dejte do původní lahve. Nechte odležet libovolně dlouhou dobu – po pár dnech je rum lehce ovoněný, po týdnu výrazně voní, po čtrnácti dnech poznáte koření i v chuti. Můžete rum nechat infúzovat i déle, vůně a chuť koření pak ale rum úplně přebijí a získáte výrazný extrakt. Nakonec rum přeceďte a skladujte v suchu a temnu. VIDEO

Poznámka k receptu

700 ml

ODLEŽENÍ 1–2 TÝDNY

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...