Marmelade caipiroska
Seznam surovin
- vodka 37,5 mililitru (ruská)
- likér 12,5 mililitru (triple sec)
- sirup cukrový 10 mililitrů
- limetka 1/2 kusu
- pomeranče 1/4 kusu (nakrájený na kousky)
- marmeláda 1 lžíce (citrusová)
- pomerančová kůra
- ledová tříšť
Postup přípravy
Dílky limetky a kousky pomeranče rozmělněte drtítkem na dně sklenice, přidejte marmeládu a vodku Russian Standard. Dobře promíchejte. Jakmile se marmeláda zcela rozpustí, přidejte zbylé ingredience a led a znovu dokonale promíchejte. Ozdobte spirálou pomerančové kůry.
Poznámka k receptu
Více než brazilský destilát zahřeje v mrazu prémiová vodka. Stále populárnější caipiroska se dočkala řady variací. Vyzkoušejte delikátní citrusy a podávejte ve vysoké sklenici nebo trendy džbánku.
Načítám komentáře...