Okurkovo-mátová sangria

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Do džbánu vlijte polovinu vína a přidejte polovinu nahrubo nakrájené okurky, na kolečka nakrájenou limetu, polovinu hroznového vína a několik celých snítek máty. Vařečkou nebo lžící lehce podrťte, aby všechny ingredience pustily šťávu, a dejte na 4 hodiny chladit do lednice.

2. Z vychlazeného vína vyjměte ovoce, zeleninu i bylinky, vlijte zbytek vína a vložte zbylé kuličky hroznového vína, druhou limetu a zbytek okurky nakrájené na tenká kolečka. Přidejte lístky máty a led a dolijte perlivou vodou podle toho, jak moc chcete nápoj naředit. Ihned podávejte

Poznámka k receptu

  • Tahle sangria má svěží, lehkou chuť a zaručeně okouzlí na každé akci, kterou v létě uspořádáte, ať už se bude jednat o grilovačku s kamarády, nebo babiččiny narozeniny.
  • Ingredience na 1 až 1,5 litru.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...