Virgin Mango Margarita
Seznam surovin
- mango 400 gramů
- šťáva pomerančová 120 mililitrů
- šťáva limetková 60 mililitrů
- cukr krupice 60 gramů
- koření chilli 1 lžička
- sůl 1 lžička
- limetka 1 kus
Postup přípravy
1. Dužinu manga pokrájejte na kostičky a dejte zmrazit. Cukr zalijte 60 ml vody a přiveďte k varu. Jakmile se cukr rozpustí, sundejte sirup z ohně a nechte zcela vychladit.
2. Zmrzlé mango rozmixujte spolu s cukrovým sirupem, 120 ml vody, pomerančovou a limetovou šťávou dohladka. Sůl smíchejte s chilli a nasypte na talířek. Okraj vychlazených skleniček potřete klínkem limety a obalte chilli se solí. Mangovou margaritu rozlijte do sklenic a podávejte s klínkem limety.
Poznámka k receptu
Mango můžete zmrazit s přestihem, třeba když bude u vás v obchodě v akci. Pak už stačí sáhnout do mrazáku a za chvilku máte hotovo.
Načítám komentáře...