Sněhulákovo kakao

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Bonbóny přestřihneme nůžkami na dvě poloviny tak, abychom získali vždy dvě kolečka. Přitiskneme je přestřiženou (lepivou) stranou do směsi moučkového cukru se škrobem a dobře oklepeme v sítku, abychom je zbavili přebytečného cukru se škrobem.

Kolečka rozložíme na plech s papírem na pečení a nakreslíme na ně rozehřátou čokoládovou polevou malé tečky jako oči a pusu a necháme zaschnout. Pak na ně pomocí zbylé čokolády přilepíme malé nosy vymodelované z oranžového marcipánu a sněhuláky necháme ztuhnout asi hodinu v chladničce.

Kakao rozlijeme do hrnků, do každého přidáme několik sněhuláků a případně ještě kopeček šlehačky a ihned podáváme, doplněné lžičkou nebo jiným vhodným míchátkem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...