Horké jahody
Seznam surovin
- citron 1 kus
- likér Griotka 40 mililitrů (např. Dynybyl Griotte)
- džus 150 mililitrů (jahodový)
Postup přípravy
Citron dobře omyjeme a kůru z poloviny nastrouháme najemno a nasypeme do kastrolku. Přilejeme griotku, džus a 10 ml čerstvě vymačkané citronové šťávy. Nápoj ohřejeme, ale nevaříme. Drink nalejeme do sklenice a ozdobíme kouskem citronové kůry. www.dynybyl.cz TIP NA NÁPOJ Jíšku v zeleninových krémových polévkách lze snadno nahradit bramborami. Stačí jednu nebo více brambor – podle množství krému – oloupat, nakrájet na kostičky, dát vařit do základu a nakonec společně s ostatní zeleninou rozmixovat. Výsledkem je hustý krém, ve kterém není cítit chuť mouky. RADA ŠÉFKUCHAŘE LUKÁŠ NEVYJEL, restaurace Nota Bene DOBA PŘÍPRAVY 80 minut DOBA PŘÍPRAVY 50 minut INSPIRACI PRO KAŽDODENNÍ VAŘENÍ N
Načítám komentáře...