Bramborovo-pórková polévka s pikantní klobáskou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Pórek omyjte, nakrájejte ho na kolečka a nechte je na másle krátce zpěnit v hrnci tak, aby zavadl, ale zůstal křupavý.

2. Přisypte na plátky pokrájené stroužky česneku a na kolečka nakrájenou klobásu. Vše osmažte a zasypte hladkou moukou a sladkou mletou paprikou.

3. Zalijte 600ml vody a přisypte kostičky brambor. Vařte do změknutí brambor. 4. Na závěr vlijte do polévky smetanu a podle chuti osolte.

Poznámka k receptu

Pro obměnu uberte brambory a přidejte pórek.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...