Chrástová polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. V hrnci rozehřejte olej, osmažte cibuli, až zesklovatí, ale nezabarví se.

2. Přidejte oloupané nakrájené brambory a pokrájený chrást, osolte, opepřete a zakryté 10 minut poduste, aby se rozvinuly chutě. Pak zalijte asi 1 litrem vody. Povařte 20 minut.

3. Uvařenou polévku rozmixujte, a chcete-li ji mít opravdu sametově hebkou, protřete ji sítem. Vmíchejte smetanu a podle potřeby dochuťte.

Poznámka k receptu

Ke snížení energetické hodnoty použijte místo smetany mléko.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...