Čorba s masovými knedlíčky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu očistěte a drobně nakrájejte.

Dejte ji do hrnce, přidejte na plátky nakrájený česnek, na kostky nakrájená oloupaná rajčata i se šťávou, zalijte šťávou z citronu, vodou, přidejte kostku zeleninového bujonu, osolte, opepřete a zvolna povařte cca 10 minut.

Do misky dejte mleté maso, nasekanou cibuli, vejce a dobře promíchejte. Přidejte rýži, škrobovou moučku, osolte, opepřete, přidejte petrželku a muškátový květ. Mokrýma rukama tvořte kuličky, vkládejte je do vroucí polévky a cca 10 minut je povařte.

Pak přidejte zakysanou smetanu, hrstičku jemně nasekané petrželky, promíchejte a jen krátce prohřejte.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...