Italská polévka s pestem
Seznam surovin
- cuketa 1 kus
- mrkev 2 kusy
- vývar kuřecí 1,2 litru
- špenát 1 hrst
- česnek 1 stroužek
- fazole bílé 400 gramů
- pesto bazalkové 2 lžíce (Tescp fitnes)
- rýže těstovinová 2 hrsti
- olej olivový 2 lžíce
Postup přípravy
1. Mrkev oloupejte (tu mladou stačí jen pečlivě umýt) a nakrájejte na kolečka, cuketu nakrájejte na půlkolečka, česnek nasekejte nadrobno. V hrnci rozpalte olej a opečte na něm mrkev dozlatova, pak přidejte cuketu a česnek, krátce orestujte a zalijte vývarem.
2. Vařte, dokud zelenina nezměkne. Přidejte okapané fazole a těstoviny a vařte ještě asi 10 minut. Nakonec vmíchejte opraný špenát a pesto a ihned podávejte.
Načítám komentáře...