Kaštanová polévka se zázvorem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

300 g jedlých kaštanů připravte tak, že se- říznete jejich plochou část a dáte je povařit do osolené vody, asi na 5 minut. Potom je vyjměte a snadněji oloupejte. Kousek čerstvého zázvoru oloupejte a nastrouhejte, 100 g čerstvé rukoly nasekejte najemno, 1 menší cibuli a 2 stroužky česneku nakrájejte na kostičky. Oloupané kaštany zalijte vodou tak, aby byly ponořené, a vařte je doměkka přibližně 15 minut. Na pánvi zpěňte cibulku a přidejte česnek a strouhaný zázvor. Zalijte 1 l osoleného zeleninového vývaru, přihoďte uvařené kaš- tany a lehce povařte. Nakonec přidejte rukolu, vše rozmixujte a podávejte se zakysanou smetanou a dozdobené lístky čerstvé rukoly.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...