Gaspačo s krevetami

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zeleninu omyjte a osušte. Papriky nakrájejte na drobné kostičky, které lehce opečte na lžíci oleje. Podle chuti je osolte a opepřete.

Rajčata a oloupanou okurku nakrájejte na kousky, dejte do mixéru, přidejte polovinu paprik, šťávu z citronu, rajčatovou šťávu, sůl, pepř a rozmixujte dohladka. Na druhé lžíci oleje orestujte krevety, osolte je a opepřete.

Gaspačo rozdělte do misek, šálků nebo talířů, přidejte kostičky opečených paprik a krevety. Ozdobte petrželkou.

Poznámka k receptu

Podávejte s opečenými toasty.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...