Italský rajčatový krém s bazalkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci rozpusťte máslo s olejem a opečte na něm najemno nasekanou cibuli, později přidejte i česnek.

Na základ vlijte pyré, vývar a přidejte cukr. Dochuťte a povařte asi 10 minut. Nakonec polévku rozmixujte dohladka.

Rajče rozkrojte na čtvrtky, vydlabejte semínka a seřízněte slupku. Filety z dužiny pokrájejte na proužky a vložte spolu s bazalkou jako dekoraci do talířů s polévkou.

Poznámka k receptu

Chcete-li sytější gurmánskou verzi, vložte do polévky navíc rozdrobenou buvolí mozzarellu a posypte čerstvě mletým pepřem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...