Polévka hrášková s krutony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V hrnci rozehřejte máslo a přisypte do něj nadrobno nakrájenou cibuli a bílou část pórku. Za občasného míchání restujte, dokud zelenina nebude měkká. Poté přidejte hrášek a promíchejte. Zalijte vývarem a vařte asi 5 minut.

Poté hrnec stáhněte z plotny a hrášek částečně rozmixujte. Přilijte smetanu a rozmixujte dohladka. Vraťte polévku zpět na plotnu, osolte, opepřete a lehce prohřejte.

Než se polévka ohřeje, pokrájejte toastový chléb na kostičky a nasucho opečte v troubě předehřáté na 200 °C. Každou porci polévky posypte opečenými krutony a podávejte

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...