Rajská polévka s fetou a krutony

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte nadrobno a orestujte na rozpáleném oleji. Pak ji zalijte rajčaty, passatou a vývarem, osolte, opepřete a nechte 20 minut provařit.

2. Mezitím nakrájejte pečivo i sýr na kostičky a nasekejte oregano. Pečivo nasucho opečte v troubě nebo na pánvi a sýr obalte v bylinkách. Hotovou polévku rozmixujte dohladka a podávejte s krutony a bylinkovým sýrem

Poznámka k receptu

Tahle polévka je skvělá sama o sobě, sýr v bylinách jí ale dodá šmrnc. Feta bývá dost slaná, proto při vaření solte spíše méně a dochucujte

Hodnocení: 5,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 5

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...