Špenátový krém s uzeným lososem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na oleji osmahněte na kostičky nakrájenou cibuli. Zasypte ji moukou a zalijte masovým vývarem. Pořádně rozmíchejte a nechte 10 minut provařit, aby se nedělaly hrudky.

2. Mezitím na jiné pánvi nechte zavadnout čerstvé špenátové listy a v hrnci rozehřejte na troše mléka mražený špenát.

3. Vše přidejte do vývaru, společně s prolisovanými stroužky česneku, a opět povařte. Přidejte zakysanou smetanu a nechte ještě znovu prohřát.

4. Vše promixujte tyčovým mixérem, dochuťte solí a pepřem a podávejte s uzeným lososem, nakrájeným na plátky. Dozdobte několika lístky čerstvého špenátu.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...