Rybí polévka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na drobno nakrájíme 1 cibuli, 1/2 česneku, 1/2 celer, 1 petržel, 1 mrkev (na kostičky).

Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájenou zeleninu a podusíme asi 15 minut. Podlijeme bílým vínem, přidáme rajčatové pyré, zamícháme a zalijeme vodou, přidáme sůl, kuličky pepře, rozemleté chilli papričky (podle chuti), celou cibuli, druhou polovinu hlavy česneku a zbytek zeleniny, kterou necháme vcelku. Vaříme, až celá zelenina změkne.

Pak ji vyjmeme, rozmixujeme a dáme zpět do hrnce. Přidáme mořský koktejl a kraba nakrájeného na kousky (nebo nakrájené krabí tyčinky), dále ochutíme rybím kořením a necháme prohřát.

Poznámka k receptu

Vznikne dobrota, ke které podáváme bílé pečivo, ideální je opečená bageta potřená česnekem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...