Kaštanové cappuccino

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Vývar s kaštany povařte na mírném ohni. Tyčovým mixérem rozmixujte, přidejte sůl, pepř a skořici.

2. Přilijte smetanu a ještě chvilku mixujte, dokud nezískáte krásnou pěnu. Nalijte do nahřátých šálků a ozdobte špetkou skořice.

Poznámka k receptu

  • Polévka s našlehanou pěnou připomíná kávu nejen názvem, ale i vzhledem. Chuť zeleninové polévky s ořechovým nádechem vás dostane. Podávejte v šálcích na kávu. Bude to nejen efektní, ale i praktické.
  • Podzimní koření: Skořici v roli polévkového koření moc často nevídáme, ke kaštanům se ale výborně hodí. Vyzkoušet můžete i hřebíček nebo nové koření.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...