Tomatová polévka s bazalkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zlehka nakrojte do křížku 1,5 kg rajčat a ponořte je do vroucí vody asi na 3 minuty. Potom z nich opatrně stáhněte slupku, rajčata rozkrojte, odstraňte jádřince a pokrájejte je na kousky. 1 cibuli, nakrájenou na kostičky, nechte zesklovatět v hrnci, pak ji zalijte asi 1 l masového vývaru, přidejte rajčata a vše vařte 15 minut. Poté přidejte 1 lžičku cukru krystalu a kapku octa, rozmixujte tyčovým mixérem a nechte ještě prohřát. Podávejte dozdobené 1 lžící zakysané smetany a lístky čerstvé bazalky.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...