Uzenářský bošč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Zelí zbavíme oschlých částí listů, zeleninu oloupeme a vše nakrájíme na stejně veliké kostičky.

V kastrolu rozpálíme olej, opečeme na něm zeleninu, přimícháme protlak, osolíme a zalijeme vodou.

Přidáme bobkové listy a necháme zvolna vařit. Klobásy oloupeme a nakrájíme na plátky, vařené maso na drobné kostičky a párky na špalíčky. Uzeninu zprudka opečeme na oleji. Jak je zelenina měkká, přidáme uzeniny, krátce provaříme a podle potřeby osolíme.

Polévku rozdělíme do talířů a doplníme zakysanou smetanou a posypeme nasekanou petrželkou. Místo smetany můžeme zdobit i hustým bílým jogurtem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...